Toppbild

Gångväg runt Dalsjön

Publicerad 2015-09-27 11:28
Det har pratats i flera år om att bygga en gångväg runt Dalsjön i Dalsjöfors för att göra den tillgänglig. Många politiker har lyft frågan i samband med val. Nu tycker vi att det är hög tid att byta ut ord mot handling.

Vi drömmer om att göra Dalsjön tillgänglig för alla invånare i Dalsjöfors. Vi drömmer om att Dalsjöns promenadväg skall bli en naturlig mötesplats där samhällets alla invånare skall trivas och mötas. Vi drömmer om en gångväg som välkomnar, inte bara motionärer, utan även äldre, föräldrar med barnvagnar, människor med funktionshinder och barn. Vi drömmer även om att knyta ihop husen i Råviken med Dalsjöfors. Vi drömmer om en väg där vi alla kan röra oss samtidigt som vi känner oss trygga och säkra, alla dagar året runt. Vi drömmer om en väg där vi kommer riktigt nära både sjön och naturen.

Drömmen, som vi nu hoppas bli verklighet, består av att grusa en gångväg runt sjön till en sådan kvalité att man promenera runt med både barnvagn och rullstol. Vi hoppas kunna få tillräckligt med medel för att även kunna inkludera belysning i detta projekt.

Vi hoppas att du vill vara med och dela drömmen med oss!

Attraktiva Toarp

Du är väl medlem?

AT
Md 160211 viktiga la nkar
Uppdaterade länkar till viktiga funktioner i Borås stad.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub