Dannike ortsr banner 157x1170

Välkommen till Dannike ortsråds sida! Här hittar du länkar till Dannikes alla föreningar och uppdaterad kontaktinformation till både ortsrådet och föreningarna.

Dannike ortsråd riktar sig till alla intressenter av att Dannike utvecklas till en ännu bättre plats att bo och verka i. I Dannike har vi sedan flera år en aktiv samverkan mellan föreningar och syftet med Ortsrådet är att ytterligare öka sammanhållningen i byn. Det finns också ett samarbete med närliggande samhällen och deras respektive ortsråd, alla samlade under Attraktiva Toarp.

Vill du påverka eller har idéer? Har du saker som du anser att kommunen borde veta om situationen i eller omkring Dannike? Detta är den typ av frågor som ortsrådet finns till för - vi arbetar med att se till att medborgarnas åsikter vägleder Borås Stads agerande och att kommunikation från Borås Stad kommer de som påverkas till del. Vill du veta mer om hur vi är organiserade och arbetar? Kontakta oss!

Välkommen!

// Hälsar Dannike Ortsråd bestående av representanter från Dannike's olika föreningar/organisationer som bl.a. Föräldraförening, Byalag, Dannike IK, Svenska Kyrkan, PRO, LRF, Vägföreningar, Scouterna, Forsa Sportfiskeklubb, Ramsjöns Fiskeförening samt Hembygdsföreningen m.fl

Kontaktuppgifter ortsrådet:

Ortsrådskoordinator: Björn-Ola Kronander, 0705-220222

Informationsansvarig: Anette Gissberg, 0709-280588

E-post: dannike@ortsrad.se

Vill du vara med i Toarps Lucia 2017, eller känner du någon annan som skulle passa att vara det?

Du skall vara född -01 eller tidigare och bo i Toarp. (Dalsjöfors, Rångedala, Äspered, Aplared, Målsryd, Aplared, Gånghester)

Kröning av Lucia sker i Rångedala kyrka söndagen den 3/12 kl 18.00.

Sista dagen för anmälan är lördagen den 23 september. Uttagning sker den 1 oktober. Anmälan sker till: toarpslucia@outlook.com eller mariavikstrand@hotmail.com

Du kan också skicka brev till: Damsektionen DGoIF

c/o Maria Vikstrand

Orrevägen 9

516 30 DALSJÖFORS

Md 160211 viktiga la nkar
Uppdaterade länkar till viktiga funktioner i Borås stad.
Md dannike collagebanner
Dannike.nu
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub